שיפודי סופגניית טריקולד
מאת תומר אומנסקי
מצרכים
לסופגניות:
- 1 ק"ג קמח
- 50 גרם שמרים טריים שמרית
- 100 גרם סוכר לבן (חצי כוס)
- 150 גרם ביצים (3 ביצים M)
- 150 גרם נטורינה קרה חתוכה לקוביות
- 360 מ"ל מים קרים (כוס וחצי)
- 10 גרם מלח (כפית גדושה)
- 30 מ"ל אלכוהול לבחירתכם (וודקה, ערק וכו')
לטיגון והרכבה:
- שמן לטיגון עמוק
- שוקולד מריר | חלב | לבן
- שיפוד עץ
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)