מתכונים פופולארים
דף הבית | מתכונים | מאפים מהירים | שטרודל תפוחים
שטרודל תפוחים
קינוח מהיר ופשוט עם בצק העלים של שמרית! בצק ללא מרגרינה וללא רגשות אשם! תתכוננו לקצור מחמאות בלי סוף!
3.5/5
רכיבים:
תבנית אחת
לציפוי
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק מהמקרר 5 דקות לפני השימוש שיהיה נוח לעבודה
2.מניחים במחבת את החמאה, תפוחים וסוכר. מערבבים ומוסיפים את החמוציות והקינמון ומבשלים עד לריכוך של התפוחים. מסירים מהאש, מצננים ונפטרים מעודפי הנוזלים. מערבבים עם חצי כוס אגוזי מלך גרוסים.
3.פורסים את הבצק עם נייר האפייה על גבי התבנית ומניחים את המלית בנדיבות.
4.מגלגלים לכרוכית שטוחה מעט ומחוררים מעט את הבצק לאורכו עם מזלג. מושחים את הגלילה בביצה טרופה.
5.מפזרים מעט קינמון וסוכר חום מעל.
6.אופים תנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהמאפה מזהיב.
מגישים עם אבקת סוכר מעל.
**לרכישת מוצרי הבצק לחצו כאן>>>
**טארט תפוחים וגבינה מבצק שמרים>>
**פאי תפוחים מבצק פילו>>
**חלת שטרודל תפוחים>>
טיפים להכנת המתכון:
1.מומלץ להגיש עם גלידת וניל
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה