דף הבית | מתכונים | מאפים מסדרת הבצקים | שטרודל תפוחים
3.3/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
שטרודל תפוחים
קינוח מהיר ופשוט עם בצק העלים של שמרית! בצק ללא מרגרינה וללא רגשות אשם! תתכוננו לקצור מחמאות בלי סוף!
3.5/5
רכיבים:
תבנית אחת
לציפוי
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק מהמקרר 5 דקות לפני השימוש שיהיה נוח לעבודה
2.מניחים במחבת את החמאה, תפוחים וסוכר. מערבבים ומוסיפים את החמוציות והקינמון ומבשלים עד לריכוך של התפוחים. מסירים מהאש, מצננים ונפטרים מעודפי הנוזלים. מערבבים עם חצי כוס אגוזי מלך גרוסים.
3.פורסים את הבצק עם נייר האפייה על גבי התבנית ומניחים את המלית בנדיבות.
4.מגלגלים לכרוכית שטוחה מעט ומחוררים מעט את הבצק לאורכו עם מזלג. מושחים את הגלילה בביצה טרופה.
5.מפזרים מעט קינמון וסוכר חום מעל.
6.אופים תנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהמאפה מזהיב.
מגישים עם אבקת סוכר מעל.
**לרכישת מוצרי הבצק לחצו כאן>>>
**טארט תפוחים וגבינה מבצק שמרים>>
**פאי תפוחים מבצק פילו>>
**חלת שטרודל תפוחים>>
טיפים להכנת המתכון:
1.מומלץ להגיש עם גלידת וניל
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
ערב טוב לכם, תודה על המענה המהיר, אין עליכם בחב' שמרית, כל הכבוד לכם !!! נכנסתי למתכון כפי שכתבתם לי בתשובה, אבל בתמונה רואים במובהק שהכרוכית לא מגולגלת, יש בצק בתחתית, מלית באמצע
ומלמעלה הבצק, רואים שאין בצק מגולגל באמצע, מקווה שאכן אם אני יעשה גלגול עם הבצק לא יווצר לי בצק לא אפוי. תודה על התייחסותכם
לשאלתי.
האם הבצק יאפה בפנים?
כי לפי הגלגול כפי שאתם נראים נראה כי החלק הפנימי עשוי לא להאפות ?
הבצק נאפה מבפנים, יש להקפיד להיפטר היטב מהנוזלים של המלית 🙂
תודה
האם מבצק עלים שלם יוצא רק רולדה אחת?
תודה