• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים מסדרת הבצקים | שטרודל תפוחים

שטרודל תפוחים

שתפו:
.....................................................................................................

קינוח מהיר ופשוט עם בצק העלים של שמרית! בצק ללא מרגרינה וללא רגשות אשם! תתכוננו לקצור מחמאות בלי סוף!

3.5/5

רכיבים:

  • תבנית אחת
  • לציפוי

אופן ההכנה:

  • 1.מוציאים את הבצק מהמקרר 5 דקות לפני השימוש שיהיה נוח לעבודה

  • 2.מניחים במחבת את החמאה, תפוחים וסוכר. מערבבים ומוסיפים את החמוציות והקינמון ומבשלים עד לריכוך של התפוחים. מסירים מהאש, מצננים ונפטרים מעודפי הנוזלים. מערבבים עם חצי כוס אגוזי מלך גרוסים.

  • 3.פורסים את הבצק עם נייר האפייה על גבי התבנית ומניחים את המלית בנדיבות.

  • 4.מגלגלים לכרוכית שטוחה מעט ומחוררים מעט את הבצק לאורכו עם מזלג. מושחים את הגלילה בביצה טרופה.

  • 5.מפזרים מעט קינמון וסוכר חום מעל.

  • 6.אופים תנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהמאפה מזהיב.

  • מגישים עם אבקת סוכר מעל.

    **לרכישת מוצרי הבצק לחצו כאן>>>
    **טארט תפוחים וגבינה מבצק שמרים>>
    **פאי תפוחים מבצק פילו>>
    **חלת שטרודל תפוחים>>

טיפים להכנת המתכון:

  • 1.מומלץ להגיש עם גלידת וניל

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.3/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

6 תגובות על “שטרודל תפוחים”

  1. Avatar מרים הגיב:
    11/05/2020 בשעה 07:05

    ערב טוב לכם, תודה על המענה המהיר, אין עליכם בחב' שמרית, כל הכבוד לכם !!! נכנסתי למתכון כפי שכתבתם לי בתשובה, אבל בתמונה רואים במובהק שהכרוכית לא מגולגלת, יש בצק בתחתית, מלית באמצע
    ומלמעלה הבצק, רואים שאין בצק מגולגל באמצע, מקווה שאכן אם אני יעשה גלגול עם הבצק לא יווצר לי בצק לא אפוי. תודה על התייחסותכם
    לשאלתי.

    הגב
  2. Avatar אורית הגיב:
    02/06/2020 בשעה 01:06

    האם הבצק יאפה בפנים?
    כי לפי הגלגול כפי שאתם נראים נראה כי החלק הפנימי עשוי לא להאפות ?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      03/06/2020 בשעה 09:06

      הבצק נאפה מבפנים, יש להקפיד להיפטר היטב מהנוזלים של המלית 🙂

      הגב
  3. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    06/06/2020 בשעה 11:06

    תודה

    הגב
  4. Avatar לימור דאנה הגיב:
    13/09/2020 בשעה 04:09

    האם מבצק עלים שלם יוצא רק רולדה אחת?

    הגב
  5. Avatar אריניה הגיב:
    18/09/2020 בשעה 01:09

    תודה

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

עוגת נפוליאון אישית

עוגת פרח מתפוחים ובצק עלים

תפוח עץ אפוי בבצק עלים

חלת שטרודל תפוחים

תפוחים אפויים בקראסט קרמל וקצפת

פאי תפוחים מבצק פילו של נטלי לוין

קריספי קונוס עם קרם קצפת

טארט שמרים גבינה ותפוחים

בבקה תפוחים וקינמון בזיגוג דבש

בבקה תפוחים ואגסים מקורמלים בדבש

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד