שושנת בצק עלים במילוי בשר וחצילים
מאת איתי אדרי
קבלו מתכון של איתי אדרי לשושנת בצק עלים במילוי בשר וחצילים - מנה שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול.
מחפשים מתכון קל להכנה לארוחת ערב?
מחפשות מאפה שיתאים להרמת כוסית במשרד?
בעזרת בצק עלים מרודד ומצונן של שמרית, החיים טעימים יותר!
מצרכים
למאפה:
- 2 חבילות בצק עלים מצונן שמרית
- חצי קילו בשר טחון
- 2 חצילים מאורכים
- בצל לבן
- סילאן
- כפית שטוחה פלפל שחור
- כפית מלח
- כפית ראס אל חנות
- שמן זית
- מלח גס
לעיטור:
- ביצה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)