שושני פסטה במילוי קרם גבינות ותירס
מאת תומר אומנסקי
שושני פסטה במילוי קרם גבינות ותירס, מתכון לפסטה ביתית של תומר אומנסקי -
מעדן של ממש, מלא טעם וריח.
עוד מתכון מנצח וקל להכנה בעזרת בצק פסטה מרודד ומצונן של שמרית.
מצרכים
למילוי:
- 500 גרם גבינת טבורג (טוב טעם, כנען, תבור, טבורוג)
- 250 גרם גבינה צהובה מגורדת / קשקבל / גאודה
- 4 כוסות גרעיני תירס (טרי, שימורים או קפואים מופשרים)
- כפית גדושה מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- ביצה
- 2 כפות קמח
לרוטב:
- 500 מ"ל שמנת להקצפה 38%
- 60 מ"ל חלב (רבע כוס)
- 2 שיני שום
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- מעט אגוז מוסקט מגורד
להגשה:
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת או פרמז'ן
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)