הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    שושני פסטה במילוי קרם גבינות ותירס

    מאת תומר אומנסקי

    שמרית: שושני פסטה במילוי קרם גבינות ותירס. מתכונים לבצק פסטה
    • 7421
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    שושני פסטה במילוי קרם גבינות ותירס, מתכון לפסטה ביתית של תומר אומנסקי -
    מעדן של ממש, מלא טעם וריח.
    עוד מתכון מנצח וקל להכנה בעזרת בצק פסטה מרודד ומצונן של שמרית.

    שיתוף

    מצרכים

    למילוי:

    • 500 גרם גבינת טבורג (טוב טעם, כנען, תבור, טבורוג)
    • 250 גרם גבינה צהובה מגורדת / קשקבל / גאודה
    • 4 כוסות גרעיני תירס (טרי, שימורים או קפואים מופשרים)
    • כפית גדושה מלח
    • חצי כפית פלפל שחור
    • ביצה
    • 2 כפות קמח

    לרוטב:

    • 500 מ"ל שמנת להקצפה 38%
    • 60 מ"ל חלב (רבע כוס)
    • 2 שיני שום
    • כפית מלח
    • חצי כפית פלפל שחור
    • מעט אגוז מוסקט מגורד

    להגשה:

    • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת או פרמז'ן

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות