שושני פסטה במילוי בשר
מאת רון יוחננוב
מצרכים
מצרכים לסיר 28:
- 1 חבילה בצק פסטה מצונן של שמרית
למילוי בשר:
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 1 בצל גדול, קצוץ דק
- 3 שיני שום, כתושות
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 1 ביצה
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- מלח, פלפל שחור
לרוטב עגבניות:
- 2 כפות שמן זית
- 3 שיני שום, כתושות
- כף פפריקה טינט
- 1 קופסה (800 גרם) עגבניות מרוסקות
- 1 קופסה (400 גרם) רסק עגבניות
- 1 כפית סוכר או סילאן
- כף תבלין פיצה מיקס
- 10 עלי בזיליקום טריים או כף פסטו איכותי
- מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)