שושני לזניה
מאת רון יוחננוב
מצרכים
לבצק :
- חבילת בצק פסטה מצונן של שמרית
למילוי:
- 250 גרם גבינת שמנת או קוטג'
- 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
- 50 גרם פרמזן מגוררת (לא חובה)
- 1 ביצה
- כף קמח
- 1 כוס תרד טרי
- קורט אגוז מוסקט (לא חובה)
- מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
הצעות נוספות:
אפשר להשתמש בתרד טרי מופשר.
אין צורך לחלוט את התרד קודם.
אם רוצים, אפשר לוותר על התרד.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)