הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    שבלולי בורקס תורכי תרד וגבינות

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 3547
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי
    שיתוף

    מצרכים

    ל6 שבלולים:

    • אריזה בצק פילו של שמרית
    • 300 גר' תרד טרי בשרני (החבילה הגדולה )או עלי מנגולד החלק הירוק
    • 150 גר' פטה עיזים/גבינה בולגרית/צפתית
    • 150 גר' גבינת קצ'קבל או מוצרלה או צהובה מגוררת
    • קופסה קוטג'
    • מומלץ לפחות 50 גרם גבינת עיזים כלשהיא לטעם (מי שאוהב)

    לתערובת הציפוי –

    • ביצה
    • 50 גר' חמאה מומסת או שמן זית
    • 3/4 כוס חלב
    • מעט מלח ופלפל שחור

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות