שבלולי בורקס תורכי תרד וגבינות
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
ל6 שבלולים:
- אריזה בצק פילו של שמרית
- 300 גר' תרד טרי בשרני (החבילה הגדולה )או עלי מנגולד החלק הירוק
- 150 גר' פטה עיזים/גבינה בולגרית/צפתית
- 150 גר' גבינת קצ'קבל או מוצרלה או צהובה מגוררת
- קופסה קוטג'
- מומלץ לפחות 50 גרם גבינת עיזים כלשהיא לטעם (מי שאוהב)
לתערובת הציפוי –
- ביצה
- 50 גר' חמאה מומסת או שמן זית
- 3/4 כוס חלב
- מעט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)