הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    ריבועי שוקולד ופירורים פרווה

    מאת דפנה מיכאלי - מתנות קטנות

    קינוח פרווה שוקולד ופירורים
    • 642
    • 30 דקות
    • בינוני
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • 150 גר’ נטורינה בטעם חמאה
    • 2 כוסות קמח (280 גר’)
    • כפית אבקת אפייה
    • קורט מלח
    • 3 כפות מלאות סוכר
    • כרבע כוס מים קרים

    למילוי:

    • 75 גר’ שוקולד מריר
    • 4 כפות סוכר
    • 50 גר’ נטורינה בטעם חמאה
    • כף ממרח שוקולד (לא משנה איזה) או כף טחינה /חמאת בוטנים
    • כף גדושה קקאו
    • 2 ביצים
    • רבע כוס אגוזי לוז טחונים גס (25 גר’)
    • קורט מלח
    • שקית סוכר וניל

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות