ריבועי שוקולד ופירורים פרווה
מאת דפנה מיכאלי - מתנות קטנות
מצרכים
לבצק:
- 150 גר’ נטורינה בטעם חמאה
- 2 כוסות קמח (280 גר’)
- כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 3 כפות מלאות סוכר
- כרבע כוס מים קרים
למילוי:
- 75 גר’ שוקולד מריר
- 4 כפות סוכר
- 50 גר’ נטורינה בטעם חמאה
- כף ממרח שוקולד (לא משנה איזה) או כף טחינה /חמאת בוטנים
- כף גדושה קקאו
- 2 ביצים
- רבע כוס אגוזי לוז טחונים גס (25 גר’)
- קורט מלח
- שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)