ריבועי קראמבל גבינה
מתכון לריבועי קראמבל גבינה, קינוח אישי ומפנק לאורחים, במיוחד לחג השבועות!
רכיבים:
לבסיס ולפירורים
למלית גבינה
אופן ההכנה:
1.מכינים את הבסיס והפירורים: בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות נמוכה את הקמח והסוכר, מוסיפים את קוביות הנטורינה ומערבלים 3-4 דקות עד לקבלת תערובת פירורית.
2.מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל רק עד שהפירורים הופכים גדולים וגסים יותר. עוצרים את פעולת המיקסר. מעבירים 1/3 מהפירורים לבסיס התבנית ומהדקים בשכבה דקה ואחידה. אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ-15 ורק עד להזהבה קלה, מוציאים ומצננים.
3.מכינים את המלית: טורפים בקערה את הגבינות והסוכר, מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת בלבד, טורפים עד להטמעה ומוסיפים את הוניל, טורפים היטב.
4.מעבירים את הבלילה מעל הבסיס האפוי ומפזרים מעליה בעדינות את פירורי הבצק בשכבה אחידה. מעבירים לתנור ואופים כ-40-45 דקות או עד שהפירורים מזהיבים. מוציאים ומצננים.
מעבירים לקירור של 4 שעות לפחות, חותכים לקוביות ומגישים.
**עוד מתכונים לשבועות>>
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן להחליף 1/2 כוס קמח בבצק בחצי כוס שקדים/פיסטוקים/אגוזי לוז טחונים
2.ניתן להוסיף לבלילה הגבינה קוביות תפוחי עץ משני תפוחים קטנים מצופים בקינמון ומעט סוכר. תוספת התפוחים תאריך את האפייה בעוד כרבע שעה נוספת.
3.מומלץ להגיש את קוביות העוגה בליווי זילוף של ריבת חלב/ממרח שוקולד או דבש
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה