ריבועי קראמבל גבינה
מאת חן שוקרון
מתכון לריבועי קראמבל גבינה, קינוח אישי ומפנק לאורחים, במיוחד לחג השבועות!
מצרכים
רכיבים לבסיס ולפירורים
- 3 כוסות (420 גרם) קמח
- 1 כוס (200 גרם) סוכר
- 200 גרם נטורינה קרה חתוכה לקוביות קטנות
- 1 ביצה L
למלית גבינה
- 2 גביעים (450 גרם) גבינת שמנת 25%
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% או 9%
- 3/4 כוס (150 גרם) סוכר
- 3 ביצים בגודל L
- 1 כפית תמצית/מחית וניל
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן להחליף 1/2 כוס קמח בבצק בחצי כוס שקדים/פיסטוקים/אגוזי לוז טחונים
2.ניתן להוסיף לבלילה הגבינה קוביות תפוחי עץ משני תפוחים קטנים מצופים בקינמון ומעט סוכר. תוספת התפוחים תאריך את האפייה בעוד כרבע שעה נוספת.
3.מומלץ להגיש את קוביות העוגה בליווי זילוף של ריבת חלב/ממרח שוקולד או דבש
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)