הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    ריבועי קראמבל גבינה

    מאת חן שוקרון

    • 6187
    • 30 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון לריבועי קראמבל גבינה, קינוח אישי ומפנק לאורחים, במיוחד לחג השבועות!

    שיתוף

    מצרכים

    רכיבים לבסיס ולפירורים

    • 3 כוסות (420 גרם) קמח
    • 1 כוס (200 גרם) סוכר
    • 200 גרם נטורינה קרה חתוכה לקוביות קטנות
    • 1 ביצה L

    למלית גבינה

    • 2 גביעים (450 גרם) גבינת שמנת 25%
    • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% או 9%
    • 3/4 כוס (150 גרם) סוכר
    • 3 ביצים בגודל L
    • 1 כפית תמצית/מחית וניל

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    טיפים להכנת המתכון:
    1.ניתן להחליף 1/2 כוס קמח בבצק בחצי כוס שקדים/פיסטוקים/אגוזי לוז טחונים

    2.ניתן להוסיף לבלילה הגבינה קוביות תפוחי עץ משני תפוחים קטנים מצופים בקינמון ומעט סוכר. תוספת התפוחים תאריך את האפייה בעוד כרבע שעה נוספת.

    3.מומלץ להגיש את קוביות העוגה בליווי זילוף של ריבת חלב/ממרח שוקולד או דבש

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות