ריבועי פאי פקאן
מתכון מנצח לריבועי פאי פקאן אישי. לא תאמינו כמה שהריבועים היפיפיים האלה קלים להכנה, בכל ריבוע טעם משגע של בצק פריך ופקאן. לא תצליחו לעמוד בפניהם.
רכיבים:
תבנית בגודל 20*20
למלית:
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הנטורינה עם אבקת הסוכר והביצה עד לקבלת תערובת חלקה כ-2 דקות.
2.מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבל לעוד כדקה, מוסיפים את השמנת המתוקה עד לקבלת בצק חלק ואחיד
3.מעבירים לקירור של 30 דקות לפחות.
4.מוציאים מהקירור, מרדדים לגודל התבנית ואופים חלקית בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ 15 דק עד להזהבה קלה. מצננים.
5.מכינים את המלית: מחממים נטורינה/חמאה וסוכר על גבי להבה בינונית עד להמסה של החמאה. מוסיפים מלח, שמנת ודבש ומבשלים תוך כדי ערבוב דקה נוספת ועד לקבלת תערובת אחידה. מסירים מהלהבה ומוסיפים את הפקאנים הקצוצים, מערבבים היטב כך שהפקאן יצופה כולו בתערובת בדבש.
6.משטחים את הפקאנים מעל הבצק האפוי ומהדקים קלות לשכבה אחידה. מעבירים חזרה לתנור ואופים 15 דקות נוספות עד שהפקאנים מזהיבים קלות. מצננים וחותכים לקוביות
מומלץ לשמור את העוגיות בקופסא אטומה בטמפ’ החדר לשמירת הטריות.
**למתכון לפאי גבינה ושוקולד>>>
טיפים להכנת המתכון:
1.למתכון פרווה ניתן להשתמש בשמנת פרווה
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה