הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    רולדת פחזניות

    מאת שירן מתתיהו

    שמרית | רולדת פחזניות של שירן מתתיהו - נטורינה שמרית
    • 5431
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    מה קורה כשמשלבים בין שתי אהבות גדולות – פחזניות עדינות וקינוח רולדה מרשים?
    מקבלים רולדת פחזניות של שירן מתתיהו – מתכון חגיגי שמתאים לרגעים שדורשים "וואו", אבל בלי לחץ מיותר.
    בצק נימוח, קרם עשיר וקטיפתי, והעיצוב? הרבה יותר פשוט ממה שנדמה.
    התוצאה: קינוח שהוא גם תיאטרלי וגם טעים, כזה שאי אפשר להפסיק להסתכל עליו… או לאכול אותו.

    שיתוף

    מצרכים

    לפחזניות:

    • 250 מ״ל מים (כוס מדידה)
    • 100 גרם נטורינה בטעם חמאה
    • 5 גרם מלח (קורט)
    • 20 גרם סוכר (כף)
    • 150 גרם קמח לבן (כוס)
    • 210 גרם ביצים טרופות – כ4 ביצים L (מוסיפים בהדרגה)

    מילוי קצפת שוקו:

    • 250 מ״ל שמנת צמחית
    • 2 כפות פודינג בטעם שוקולד

    מילוי קצפת וניל:

    • 250 מ״ל שמנת צמחית
    • 2 כפות פודינג וניל

    לגנאש-

    • 100 גרם שוקולד מריר
    • 100 מ״ל שמנת צמחית

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות