רוגעלך מפנקים וקלים להכנה
מאת טלי קינן - בית הספר לבישול, אפייה ואירוח
מצרכים
לבצק:
- 350 גרם קמח תופח
- 1 נטורינה (200 גרם) בטעם חמאה (קרה)
- 3/4 גביע (150 מ"ל) שמנת חמוצה
- 1 חלמון M
למלית:
- 1.5 כפות קקאו
- 3 כפות קוקוס
- 4 כפות סוכר
- 1/2 כוס אגוזים טחונים
- 1 שקית סוכר וניל
- גרידה מלימון אחד
- 20 גרם נטורינה רכה
בנוסף:
- 1/3 כוס אבקת סוכר
- 1 כף קורנפלור
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)