רביולי 3 גבינות ברוטב עגבניות שרי ופסטו
מאת רון יוחננוב
מצרכים
לבצק:
- חבילת בצק פסטה מצונן ומרודד של שמרית
למלית:
- 200 גרם גבינת שמנת/ תבור/ טבורוג
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 100 גרם גבינה פטה
- כף קמח
- מלח/ פלפל שחור לפי הטעם
- ביצה
לרוטב:
- חצי חבילת עגבניות שרי תמר (כ-40 יחידות)
- חצי כוס שמן זית
- צרור טימין
- צ׳ילי חריף אחד
- 2 כפות פסטו ביתי
- כף מלח גס אטלנטי ומעט פלפל שחור
- 50 גרם פרמזן מגורדת
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)