רביולי קאצ'ו אה פפה
מאת תומר אומנסקי
מצרכים
ל60 יחידות רביולי, (ניתן להכין חצי כמות):
- 2 חבילות בצק פסטה מצונן, מרודד ומגולגל של שמרית (סה"כ 600 גרם)
למילוי:
- 250 גרם גבינת ריקוטה קלאסית
- 150 גרם גבינת פקורינו מגורדת
- 2 חלמונים
- כפית קמח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
לרוטב:
- 50 גרם גבינת פקורינו מגורדת
- כפית פלפל שחור גרוס
- כוס ממי בישול הפסטה
- 50 גרם חמאה קרה מאוד
- מלח במידת הצורך
להגשה:
- 50 גרם גבינת פקורינו מגורדת
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)