רביולי כפול בסגנון כנאפה
מאת נועה ארד
מצרכים
לפסטה:
- חבילת בצק פסטה מצונן של שמרית
למילוי גבינה:
- 50 גרם גבינת ריקוטה
- 50 גרם גבינת שמנת
- 10 גרם קמח
- 20 גרם סוכר
למילוי פיסטוק:
- 50 גרם גבינת ריקוטה
- 50 גרם גבינת שמנת
- 10 גרם קמח
- 20 גרם סוכר
לסירופ סוכר:
- 150 גרם סוכר
- 100 גרם מים
- ורדים מיובשים
- כף מי ורדים
- מחית וניל
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)