רביולי בשר מטוגן
מאת רון יוחננוב
מצרכים
מצרכים -8 יחידות:
- 1 חבילה בצק פסטה מצונן של שמרית
למילוי:
- 3 כפות שמן זית
- בצל לבן גדול, מקולף וקצוץ דק
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 50 גרם צנוברים
- מעט צ'ילי חריף, קצוץ דק
- מעט תימין טרי, קצוץ דק
- 4 שיני שום, כתושות
- כף פפריקה מתוקה טינט
- כפית ראס אל חנות
- כף סילאן
- חופן פטרוזיליה, קצוצה דק
- מלח ופלפל שחור
- כף גדושה קורנפלור + 5 כפות מים קרים
לציפוי:
- קמח לבן
- ביצה טרופה
- פירורי לחם
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)