הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    רביולי במילוי קרם חציל וגבינות

    מאת גלי סיל

    שמרית | רביולי במילוי קרם חציל וגבינות של גלי סיל. מתכון לפסטה ביתית
    • 3441
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    מחפשים לשדרג את המטבח הביתי שלכם במנה איטלקית מרשימה?
    המתכון של  גלי סיל הוא בדיוק המתכון בשבילכם.
    רביולי במילוי קרם חציל וגבינות, המבוסס על בצק פסטה מוכן של שמרית, הוא הדרך המושלמת להכניס טעמים עשירים ותחושת ביתיות לכל שולחן.
    עם בצק לפסטה מצונן, הכנת מתכון לפסטה ביתית הופכת למשימה פשוטה ומהנה.
    המתכון הזה יפתח בפניכם עולם של מתכונים לבצק פסטה, שמאפשרים יצירתיות וטעמים בלתי נשכחים – בקלות וללא מאמץ.

    שיתוף

    מצרכים

    להכנת המנה:

    • חבילת בצק פסטה מצונן- שמרית
    • 1 חציל בינוני
    • 1 חבילת ערמונים
    • 1/2 חבילת גבינת ריקוטה
    • 1/2 כפית מלח
    • 2 כפות פתיתי פרמז׳ן
    • מומלץ לשמור פתיתי פרמז׳ן גם להגשה

    לרוטב:

    • 10 עגבניות שרי חצויות לחצי
    • 2 כפות שמן זית
    • 100 גרם חמאה
    • 2 שיני שום פרוסות
    • 1/2 כפית מלח
    • פרוסות בצל ירוק חריף (לפי הטעם)

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    *המלצת הגשה- הגישו בצלחת רחבה ופזרו מעל פתיתי פרמז׳ן.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות