רביולי במילוי קרם חציל וגבינות
מאת גלי סיל
מחפשים לשדרג את המטבח הביתי שלכם במנה איטלקית מרשימה?
המתכון של גלי סיל הוא בדיוק המתכון בשבילכם.
רביולי במילוי קרם חציל וגבינות, המבוסס על בצק פסטה מוכן של שמרית, הוא הדרך המושלמת להכניס טעמים עשירים ותחושת ביתיות לכל שולחן.
עם בצק לפסטה מצונן, הכנת מתכון לפסטה ביתית הופכת למשימה פשוטה ומהנה.
המתכון הזה יפתח בפניכם עולם של מתכונים לבצק פסטה, שמאפשרים יצירתיות וטעמים בלתי נשכחים – בקלות וללא מאמץ.
מצרכים
להכנת המנה:
- חבילת בצק פסטה מצונן- שמרית
- 1 חציל בינוני
- 1 חבילת ערמונים
- 1/2 חבילת גבינת ריקוטה
- 1/2 כפית מלח
- 2 כפות פתיתי פרמז׳ן
- מומלץ לשמור פתיתי פרמז׳ן גם להגשה
לרוטב:
- 10 עגבניות שרי חצויות לחצי
- 2 כפות שמן זית
- 100 גרם חמאה
- 2 שיני שום פרוסות
- 1/2 כפית מלח
- פרוסות בצל ירוק חריף (לפי הטעם)
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
*המלצת הגשה- הגישו בצלחת רחבה ופזרו מעל פתיתי פרמז׳ן.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)