הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    רביולי במילוי בשר בסגנון ים תיכוני

    מאת ארז שאול

    • 3564
    • שעה
    • בינוני
    • בשרי
    שיתוף

    מצרכים

    לרביולי:

    • בצק ״פסטה״ של שימרית

    לבשר:

    • חצי קילו בשר טחון
    • 1 בצל
    • צרור פיטרוזיליה
    • תבלינים

    לרוטב:

    • 1 רסק מרוכז קטן
    • 1 פחית עגבניות מרוסקות
    • 2 שיני שום
    • כוס מים רותחים
    • פפריקה מתוקה
    • תיבולית בזיליקום (לא חייב)
    • חצי כפית אורגנו יבש
    • ⁠מים (כחצי ליטר)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות