רביולי במילוי בשר בסגנון ים תיכוני
מאת ארז שאול
מצרכים
לרביולי:
- בצק ״פסטה״ של שימרית
לבשר:
- חצי קילו בשר טחון
- 1 בצל
- צרור פיטרוזיליה
- תבלינים
לרוטב:
- 1 רסק מרוכז קטן
- 1 פחית עגבניות מרוסקות
- 2 שיני שום
- כוס מים רותחים
- פפריקה מתוקה
- תיבולית בזיליקום (לא חייב)
- חצי כפית אורגנו יבש
- מים (כחצי ליטר)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)