קרקרים עשבי תיבול ושום
מתכון קל וטעים של קרקרים מלוחים מהסוג שיגרום לכם להתמכר ולהכין שוב ושוב. הם מושלמים לאירוח ומתחסלים במהירות.
רכיבים:
40 יחידות קרקרים מלוחים
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים את כל החומרים מלבד המים החמים במהירות בינונית כדקה, מוסיפים המים הרותחים וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד.
2.מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעלה דק ככל שניתן.
3.חותכים את הבצק לריבועים בגודל 5/5 ס"מ ומעבירים לקירור של חצי שעה לפחות.
4.אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ 15 דק עד להזהבה קלה. מצננים לחלוטין ומגישים.
5.מומלץ לשמור בקופסא אטומה בטמפ' החדר לשמירת הטריות.
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן להוריד את עשבי התיבול, לפני החיתוך למרוח את הבצק בשמן זית ולזרות גרעיני חמנייה או כל תערובת גרעינים אחרת
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה