קרפלך מבצק כיסונים
מאת רותם הורוביץ
יש מאכלים שפשוט מרגישים כמו חיבוק, והקרפלך של רותם הורוביץ הם בדיוק מהסוג הזה – כיסונים קטנים שמביאים איתם המון זיכרונות של בית וטעמים מנחמים.
קרפלך במילוי עשיר, עם הבצק העדין של שמרית והבישול המדויק יוצרים ביס שממלא את הלב (ואת הצלחת).
בין אם במרק חם או זהובים ומטוגנים, הקרפלך האלה הם בדיוק מה שצריך כדי להפוך כל ארוחה למיוחדת,
הקפידו שתמיד יהיה במקרר בצק לכיסונים מצונן ומוכן להכנה של שמרית ויהיה לכם חורף טעים. 🥟✨
מצרכים
לקרפעלך:
- 1 חבילה של בצק כיסונים מצונן של שימרית
- 3 תפו"א בינוניים-גדולים מבושלים לפירה
- 2 בצל פרוסים דק
- 1 כפית שטוחה מלח
- 2 כפות שמן זית
- 20 גרם חמאה
- (אפשר לפנק בפלפל שחור)
אופן ההכנה
תגובות ושיתופים
1 תגובות (1)הוספת תגובה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
אני עשיתי כמו במתכון אולם מרחתי עלליהם ביצה שומשום ואפיתי בתנור כבורקס.