קרואסון פרלין שוקולד מהיר
מאת רון יוחננוב
מתכון לקרואסון שוקולד קל להכנה של רון יוחננוב, קרואסון קל הכנה בעזרת בצק עלים שמרית. כל מה שצריך זה לזכור שתמיד יהיה במקרר בצק עלים מצונן של שמרית ואתם מוכנים לכל הפתעה.
מצרכים
ל- 8 בורקסים:
- 1 חבילת בצק עלים מצונן של שמרית
- 10 מטבעות שוקולד חלב (אופציות והסבר לגבי הסוג שהשתמשתי בו - בהמשך)
- חמאה רכה למריחה
- ביצה להברשה
לעיטור:
- אבקת סוכר
- נוטלה בתוך שקית זילוף
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
לגבי השוקולד: השתמשתי בפרלין שוקולד חלב של קליבו של מר קייק. חפשו אותם באינטרנט יש להם גם הזמנות און ליין. פשוט תגידו שאתם רוצים את השוקולד שרון לקח. השוקולד הזה אגב הוא מעולה בעוגות, בעוגיות אמסטרדם וכד'.
ואם אין: אפשר 3-4 קוביות שוקולד חלב בתוך כל מאפה או כל שוקולד שאתם אוהבים – עדיף חלב.
לחלופין אפשר גם למלא ממרח נוטלה או כל ממרח שוקולד שאתם אוהבים.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)