הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    קרואסון פרלין שוקולד מהיר

    מאת רון יוחננוב

    מתכון לקרואסון פרלין שוקולד מהיר של רון יוחננוב. קרואסון שוקלד מתכון
    • 3687
    • 40 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון לקרואסון שוקולד קל להכנה של רון יוחננוב, קרואסון קל הכנה בעזרת בצק עלים שמרית. כל מה שצריך זה לזכור שתמיד יהיה במקרר בצק עלים מצונן של שמרית ואתם מוכנים לכל הפתעה.

    שיתוף

    מצרכים

    ל- 8 בורקסים:

    • 1 חבילת בצק עלים מצונן של שמרית
    • 10 מטבעות שוקולד חלב (אופציות והסבר לגבי הסוג שהשתמשתי בו - בהמשך)
    • חמאה רכה למריחה
    • ביצה להברשה

    לעיטור:

    • אבקת סוכר
    • נוטלה בתוך שקית זילוף

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    לגבי השוקולד: השתמשתי בפרלין שוקולד חלב של קליבו של מר קייק. חפשו אותם באינטרנט יש להם גם הזמנות און ליין. פשוט תגידו שאתם רוצים את השוקולד שרון לקח. השוקולד הזה אגב הוא מעולה בעוגות, בעוגיות אמסטרדם וכד'.

    ואם אין: אפשר 3-4 קוביות שוקולד חלב בתוך כל מאפה או כל שוקולד שאתם אוהבים – עדיף חלב.

    לחלופין אפשר גם למלא ממרח נוטלה או כל ממרח שוקולד שאתם אוהבים.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות