קרואסון בצק עלים במלית גבינה ואגסים מקורמלים
מאת טלי קינן
מתכון לקרואסון משודרג ומפתיע של טלי קינן. קבלו אותה באהבה - גרסה קלילה וזריזה, לקרואסון במילוי גבינה ואגסים מקורמלים, מבצק עלים מצונן של שמרית. זכרו לדאוג תמיד שיהיה לכם בצק עלים מצונן של שמרית במקרר, כך תוכלו להפתיע את האהובים עליכם במאפה ביתי מרגש.
מצרכים
למאפה
- 1 בצק עלים מצונן של שמרית
- 250 גרם גבינת טבורוג מתוקה עם או בלי צימוקים - לבחירתכם
- 2 כפות גבינה לבנה 5%
- 1 כף שטוחה אינסטנט פודינג וניל
- 1-2 אגסים מקורמלים (מתכון בהמשך) ניתן להמיר בפירות יער טריים או ריבת פירות יער איכותית.
להכנת האגסים:
- 4-6 אגסים רכים אך לא מדי
- 1/3 כוס סירופ סוכר
- 1 כוכב אניס
לציפוי:
- ביצה טרופה
- שקדים פרוסים
להגשה:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)