קראנץ' אגוזים
מאת צוות האופים של שמרית
רגע לפני שנגמר החמץ- מתכון לעוגת קראנץ' אגוזים אוורירית ומפנקת של השף קונדיטור דודו אוטמזגין
מצרכים
בצק ל-3 עוגות
- 7 כוסות קמח לבן מנופה (1 ק"ג)
- 1 שקית או קוביה שמרית (50 גרם)
- 1 משפר אפיה (50 גרם)
- 2 חבילות נטורינה (400 גר')
- 1 כוס סוכר (200 גרם)
- 4 ביצים XL
- ¾ כוס + 2 כפות חלב (200 מ"ל)
- 1 כפית מלח (10 גרם)
למלית:
- 200 גרם אגוזים קלויים וטחונים דק
- 1 כוס פחות 1 כף סוכר (180 גרם)
- 1 ביצה XL
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפים להכנת המתכון:
1.למעטה מבריק ומתוק ניתן לזגג בסירופ סוכר
2.ניתן להוסיף כפית קינמון למלית
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)