קפלטי גבינות ופסטו, ברוטב חמאת עגבניות שרי
מאת נועה ארד
מחפשים מנה יפיפייה וטעימה להפליא שמתאימה בדיוק לערב בו מארחים את המשפחה או החברים?
קבלו את המנה של נועה ארד: קפלטי גבינות ופסטו, ברוטב חמאת עגבניות שרי.
מתכון משובח עם בצק פסטה שמרית, בצק מרודד ומצונן, קל לעיבוד ומוכן לעבודה.
מצרכים
לבצק:
- בצק פסטה מרודד ומצונן
למילוי הקפלטי:
- 150 גרם ריקוטה
- 50 גרם גבינת שמנת 30%
- 70 גרם מוצרלה מגורדת
- 1-2 כפות ממרח פסטו (לפי הטעם)
- כף אחת קמח
- מלח
לרוטב חמאת עגבניות שרי:
- 50 גרם חמאה
- כף שמן זית
- 2 עלי מרווה
- 15-20 יח׳ עגבניות שרי חצויות
- 2 שיני שום פרוסות
- מלח ופלפל לפי הטעם
- כף שמנת מתוקה
- כדור גבינת מוצרלה (אם רוצים להוסיף)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)