הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    קפלטי גבינות ופסטו, ברוטב חמאת עגבניות שרי

    מאת נועה ארד

    • 5454
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    מחפשים מנה יפיפייה וטעימה להפליא שמתאימה בדיוק לערב בו מארחים את המשפחה או החברים?
    קבלו את המנה של נועה ארד: קפלטי גבינות ופסטו, ברוטב חמאת עגבניות שרי.
    מתכון משובח עם בצק פסטה שמרית, בצק מרודד ומצונן, קל לעיבוד ומוכן לעבודה.

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • בצק פסטה מרודד ומצונן

    למילוי הקפלטי:

    • 150 גרם ריקוטה
    • 50 גרם גבינת שמנת 30%
    • 70 גרם מוצרלה מגורדת
    • 1-2 כפות ממרח פסטו (לפי הטעם)
    • כף אחת קמח
    • מלח

    לרוטב חמאת עגבניות שרי:

    • 50 גרם חמאה
    • כף שמן זית
    • 2 עלי מרווה
    • 15-20 יח׳ עגבניות שרי חצויות
    • 2 שיני שום פרוסות
    • מלח ופלפל לפי הטעם
    • כף שמנת מתוקה
    • כדור גבינת מוצרלה (אם רוצים להוסיף)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות