קיש תירס ופלפל קלוי בקלי קלות
מאת טלי קינן
רוצה להכין קיש שיהיה טעים בטירוף ויראה מושקע, אבל ממש אין לך זמן וכח להכין עכשיו בצק לקלתית? טלי קינן עם רעיון גאוני - קיש עם קלתית בצק עלים שמרית. פשוט שולפים את הבצק מהמקרר (אין צורך בהפשרה או בתכנון מראש - זה בצק מצונן מעולה), מהדקים לתבנית, יוצקים פנימה את המילוי ואופים (אין צורך באפיה מוקדמת). גאוני כבר אמרנו?! בתאבון
מצרכים
לקיש:
- 1 בצק עלים שמרית
למלית:
- 1 ביצה L
- 1/2 מיכל שמנת לבישול (125 מ"ל)
- 150 גרם גבינת פטה מגורדת
- 100 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
- 30 גרם פרמז'ן מגורד
- 1 כוס גרעיני תירס משומרים מסוננים מנוזלים
- קורט מלח (תלוי במליחות הגבינות)
- אופציה - פלפל אדום קלוי חתוך לרצועות.
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)