הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.5 / 5

    קיש תירס ופלפל קלוי בקלי קלות

    מאת טלי קינן

    • 2748
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    רוצה להכין קיש שיהיה טעים בטירוף ויראה מושקע, אבל ממש אין לך זמן וכח להכין עכשיו בצק לקלתית? טלי קינן עם רעיון גאוני - קיש עם קלתית בצק עלים שמרית. פשוט שולפים את הבצק מהמקרר (אין צורך בהפשרה או בתכנון מראש - זה בצק מצונן מעולה), מהדקים לתבנית, יוצקים פנימה את המילוי ואופים (אין צורך באפיה מוקדמת). גאוני כבר אמרנו?! בתאבון

    שיתוף

    מצרכים

    לקיש:

    • 1 בצק עלים שמרית

    למלית:

    • 1 ביצה L
    • 1/2 מיכל שמנת לבישול (125 מ"ל)
    • 150 גרם גבינת פטה מגורדת
    • 100 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
    • 30 גרם פרמז'ן מגורד
    • 1 כוס גרעיני תירס משומרים מסוננים מנוזלים
    • קורט מלח (תלוי במליחות הגבינות)
    • אופציה - פלפל אדום קלוי חתוך לרצועות.

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות