קיש בטטה ועדשים שחורות
מאת יפעת רגב
יפעת רגב עם מתכון לקיש נהדר, מזין, בריא ולא כבד, הנאפה על קלתית בצק נהדרת. מאפה פרווה המתאים לאמצע השבוע וכתוספת לארוחת שישי.
מצרכים
לקלתית
- 120 גרם נטורינה בטעם חמאה
- 150 גרם קמח (כוס+כף)
- 20 גרם אבקת שקדים (2 כפות)
- כפית שטוחה של מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- כפית סוכר
למילוי:
- 20 גרם נטורינה בטעם חמאה
- בצל סגול בינוני חתוך לקוביות
- 2 בטטות חתוכות לקוביות
- 50 גרם עדשים שחורות (1/3 כוס)
- חצי כף מלח
- 2 כפות סוכר חום
- 2 כפות סילאן
- כפית פלפל שחור גרוס
רויאל:
- 1 ביצה
- 60 מ"ל שמנת צמחית
- קורט קינמון
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)