הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    קיש בטטה ועדשים שחורות

    מאת יפעת רגב

    • 235
    • שעה וחצי
    • בינוני
    • פרווה

    יפעת רגב עם מתכון לקיש נהדר, מזין, בריא ולא כבד, הנאפה על קלתית בצק נהדרת. מאפה פרווה המתאים לאמצע השבוע וכתוספת לארוחת שישי.

    שיתוף

    מצרכים

    לקלתית

    • 120 גרם נטורינה בטעם חמאה
    • 150 גרם קמח (כוס+כף)
    • 20 גרם אבקת שקדים (2 כפות)
    • כפית שטוחה של מלח
    • חצי כפית פלפל שחור גרוס
    • כפית סוכר

    למילוי:

    • 20 גרם נטורינה בטעם חמאה
    • בצל סגול בינוני חתוך לקוביות
    • 2 בטטות חתוכות לקוביות
    • 50 גרם עדשים שחורות (1/3 כוס)
    • חצי כף מלח
    • 2 כפות סוכר חום
    • 2 כפות סילאן
    • כפית פלפל שחור גרוס

    רויאל:

    • 1 ביצה
    • 60 מ"ל שמנת צמחית
    • קורט קינמון

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות