קוקילידה פרווה
מאת אביה מלכא
מצרכים
לעוגיות:
- 150 גרם נטורינה
- 130 גרם שוקולד מריר
- 2 ביצים L בטמפרטורת החדר
- 60 גרם סוכר חום כהה
- 150 גרם סוכר לבן
- 2 גרם מלח
- 140 גרם קמח
- כפית אבקת אפיה (5 גרם)
- 30 גרם קקאו
- 50 גרם שוקולד צ׳יפס
- 50 גרם אגוזי פקאן טבעיים
לקצפת:
- 250 מ״ל קצפת צמחית
- רבע כוס חלב סויה/ מים
- 2 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)