הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    קונכיות בצק עלים במילוי פרגיות ופטריות

    מאת מירי כהן

    מתכון למנה עיקרית לפסח - בצק עלים כשר לפסח במילוי בשר
    • 3464
    • שעה
    • בינוני
    • בשרי
    שיתוף

    מצרכים

    ל-6 קונכיות:

    • חבילת בצק עלים כשל"פ של שמרית

    למילוי פרגיות ופטריות:

    • 1/2ֶ קילו פרגיות חתוכות קטן
    • בצל גדול קצוץ
    • סלסלת פטריות חתוכות
    • 1/4 כוס שמן
    • כף פפריקה
    • 1/2 כפית פלפל שחור
    • כפית כמון
    • מלח
    • 3 כפות סויה

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות