קונוסיות מדפי פילו עם קצפת טעימה
מאת סיון בריק
מצרכים
לקונוסיות:
- חבילת בצק פילו מצונן של שמרית
- שמנת מתוקה להקצפה 38%
- 2 כפות אבקת סוכר
- כפית מחית וניל איכותית
- תוספות לקיפול לקצפת (אני שמתי תאנים, פיסטוקים גרוסים ומעט גרידת לימון אבל תוסיפו מה שתרצו או שתשאירו את הקצפת ככה נקייה).
- אבקת סוכר לקישוט
- 100 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
ממליצה למלא את הקונוסים סמוך להגשה כדי שיישארו כמה שיותר פריכים.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)