דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | קוגלהוף
קוגלהוף
קוגלהוף היא עוגה מסורתית שמקורה באירופה וקרויה ע”ש התבנית המיוחדת שבה היא נאפית אשר ממנה מתקבלת עוגה מרשימה וגבוהה עם חלל גדול באמצע. מגוון המילויים האפשריים לעוגה הוא נרחב אך נהוג לכלול במרכיביה צימוקים ושקדים.
0/5
רכיבים:
חומרים לבצק
אופן ההכנה:
1.משרים את הצימוקים עם הברנדי בקערה קטנה.
2.מכניסים לתוך קערת מערבל את כל החומרים, משאירים בצד מעט שקדים לקישוט, ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה סמיכה וחלקה.
3.משמנים תבנית קוגלהוף, מניחים בתחתית מעט שקדים ושופכים את הבלילה.
4.מכסים את התבנית ומשהים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
5.אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות כ 30 דקות או עד לקבלת גוון זהוב.
מצננים, מוציאים מהתבנית ובוזקים אבקת סוכר מעל.
** לעוד מתכונים מתוקים לחצו כאן >>>
** מתכון לקוגלהוף שמרים של שי-לי>>>
** מתכון לקוגלהוף תפוחים ותאנים>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה