קוגלהוף
מאת צוות האופים של שמרית
קוגלהוף היא עוגה מסורתית שמקורה באירופה וקרויה ע"ש התבנית המיוחדת שבה היא נאפית אשר ממנה מתקבלת עוגה מרשימה וגבוהה עם חלל גדול באמצע. מגוון המילויים האפשריים לעוגה הוא נרחב אך נהוג לכלול במרכיביה צימוקים ושקדים.
מצרכים
חומרים לבצק
- 4 כוסות קמח
- 1 שמרית שמרים טריים
- 1/2 שקית משפר לאפיה ביתית
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס חלב פושר
- 3 ביצים
- 200 גר' חמאה רכה
- 3 כפות ברנדי או רום
- 50 גר' שקדים מולבנים
- 1 כוס צימוקים
- כפית קליפת לימון מגוררת
- קורט מלח
- אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)