הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.5 / 5

    קוגלהוף תפוחים ותאנים

    מאת yeela

    • 516
    • 30 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון של בני סיידא לעוגת קוגלהוף עם תפוחים ותאנים מזוגגות בדבש ואגוזים מסוכרים

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לתערובת תפוחים ותאנים

    • 50 גרם חמאה /נטורינה
    • 3 תפוחים מסוג גרני סמיט קלופים וחתוכים לקוביות
    • 6 תאנים חתוכות לרבעים
    • 4 כפות דבש
    • מיץ מחצי לימון
    • 100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים שבורים לפיסות גסות

    חומרים לקוגלהוף

    • 1/2 3 כוסות ( 500 גרם ) קמח
    • 1/2 שקית ( 25 גרם ) שמרית
    • 1/2 שקית ( 25 גרם ) משפר אפייה (לא חובה)
    • 3/4 כוס ( 190 מ"ל ) חלב
    • 1 כוס ( 200 גרם ) סוכר
    • קליפה מגוררת מלימון בינוני
    • 3 כפות ברנדי
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 2 ביצים
    • 200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות /נטורינה
    • קורט מלח

    חומרים לציפוי

    • 1/2 כוס דבש
    • מיץ מלימון בינוני
    • תבנית קוגלהוף בקוטר 26 ס"מ משומנת ומקומחת

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות