קוגלהוף תפוחים ותאנים
מאת yeela
מתכון של בני סיידא לעוגת קוגלהוף עם תפוחים ותאנים מזוגגות בדבש ואגוזים מסוכרים
מצרכים
חומרים לתערובת תפוחים ותאנים
- 50 גרם חמאה /נטורינה
- 3 תפוחים מסוג גרני סמיט קלופים וחתוכים לקוביות
- 6 תאנים חתוכות לרבעים
- 4 כפות דבש
- מיץ מחצי לימון
- 100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים שבורים לפיסות גסות
חומרים לקוגלהוף
- 1/2 3 כוסות ( 500 גרם ) קמח
- 1/2 שקית ( 25 גרם ) שמרית
- 1/2 שקית ( 25 גרם ) משפר אפייה (לא חובה)
- 3/4 כוס ( 190 מ"ל ) חלב
- 1 כוס ( 200 גרם ) סוכר
- קליפה מגוררת מלימון בינוני
- 3 כפות ברנדי
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 ביצים
- 200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות /נטורינה
- קורט מלח
חומרים לציפוי
- 1/2 כוס דבש
- מיץ מלימון בינוני
- תבנית קוגלהוף בקוטר 26 ס"מ משומנת ומקומחת
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)