קוגלהוף אישי עם קונפיטורה
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון חגיגי לאירוח ראש השנה של הקונדיטור ערן שוורצברד. קוגלהוף אישי במילוי עשיר בקונפיטורה וניתן לגוון לפי טעם הקונפיטורה האהוב עליכם.
מצרכים
חומרים לבצק- כ 24- יחידות
- 1/2 ק"ג קמח לבן
- 1 כפית מלח (10 גרם)
- 3כפות גדושות סוכר (60 גרם)
- 1/4כוס מים (60 מ"ל)
- 1/2 שקית שמרית שמרים טריים (25 גרם)
- 6 ביצים (מס' 3)
- 250 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
- גרידה מלימון אחד
חומרים למילוי
- קונפיטורה של תאנים (או כל ריבה אחרת)
- תבניות קוגלוף אישיות, משומנות בחמאה רכה
- חומרים לסירופ סוכר
- כוס סוכר
- כוס מים
- מביאים לרתיחה ומצננים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)