קובנה זעתר
מאת ענבר בוסקילה
בוקר...הריח בבית משגע, ואין כמו לשלוף מהתנור קובנה רכה ושזופה עם ניחוח משגע של זעתר, מתכון מנצח של ענבר בוסקילה.
השילוב בין המרקם העשיר של הקובנה לטוויסט התיבול הירוק והארומטי הופך כל פרוסה לחגיגה.
עם שמרים טריים שמרית ההכנה קלה, והתוצאה? זהובה, נימוחה ופשוט מושלמת למרכז השולחן! 🧡🍃
מצרכים
לקובנה זעתר:
- קילו קמח
- 60 גרם שמרים טריים
- 4 כפות סוכר
- 5 כפות דבש
- חצי כוס שמן זית
- כף מלח
- 2 +1/2 כוסות מים
- 200 גרם נטורינה של שמרית
- עלי זעתר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)