פרליני פסטה במילוי קרם בטטה ברוטב חלמונים שום פטרוזיליה ופרמזן
מאת יעל קצב מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
מתכון לפסטה ביתית במילוי קרם בטטה נימוח ורוטב ריחני.
מתכון שקל להכין בעזרת בצק פסטה מרודד ומצונן של שמרית - רק תדאגו שתמיד יהיה לכם במקרר, ואתם מסודרים.
מצרכים
לפסטה
- חבילת בצק פסטה של שמרית
לקרם בטטה:
- 2 בטטות קטנות/ בינונית מבושלות
- 2 כפות שמנת חמוצה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
לרוטב:
- 2 חלמונים
- 3 שיני שום פרוסות
- כוס פרמזן מגורדת
- חצי כוס שמנת מתוקה
- חצי כוס ממי בישול הפסטה
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)