פרחי פרג לפורים
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לעוגיות פרג בצורת פרח, עשירות וטעימות. עוגיות שמתאימות בדיוק למשלוח מנות לפורים, עם טוויסט משמח.
מצרכים
לבצק בתבנית 24 ס"מ
- 200 גרם נטורינה קרה חתוכה לקוביות
- 2 כוסות קמח (280 גרם)
- 1/2 כוס שקדים מולבנים טחונים דק (70 גרם) – לא חובה
- 1/2 כוס סוכר (100 גרם)
- 3 כפות אבקת סוכר (30 גרם)
- קורט מלח
- 2 חלמונים L
למלית הפרג
- 330 גרם פרג טחון
- 1 כוס חלב (240 מ״ל)
- 1כוס + 2 כפות סוכר (225 גרם)
- 40 גרם נטורינה
- 1 כף קליפת לימון מגוררת דק
- 75 גרם פירורי ביסקוויטים
- 1 ביצה L
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)