הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    פרחי בקלאווה – מתכון פטנט

    מאת רון יוחננוב

    • 2454
    • 45 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    קבלו את הבקלוואה הכי מהירה והכי קלה להכנה בעולםםםם

    בדיוק כמו שבקלוואה צריכה להיות: קריספית ומתפוצצת בפה, ספוגה בסירופ ומלאה בטעמים.

    שיתוף

    מצרכים

    לתבנית בקוטר 24/28 סמ :

    • חבילת בצק פילו מצונן של שמרית
    • כ-150 גרם נטורינה בטעם חמאה

    לסירופ:

    • כוס סוכר
    • כוס מים קרים
    • אפשרויות לטעמים: מי ורדים / מי זהר / אניס / הל / גרידת לימון או תפוז

    לעיטור:

    • פיסטוקים גרוסים.

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    הערות ותחליפים:

    אפשר להתאמץ קצת יותר ולהכניס בן הדפים אגוזים גרוסים – לא חובה

    במקום פיסטוקים אפשר בוטנים / קוקוס / שקדים קלויים ובכלל כל מה שאוהבים

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות