פרחי בקלאווה – מתכון פטנט
מאת רון יוחננוב
קבלו את הבקלוואה הכי מהירה והכי קלה להכנה בעולםםםם
בדיוק כמו שבקלוואה צריכה להיות: קריספית ומתפוצצת בפה, ספוגה בסירופ ומלאה בטעמים.
מצרכים
לתבנית בקוטר 24/28 סמ :
- חבילת בצק פילו מצונן של שמרית
- כ-150 גרם נטורינה בטעם חמאה
לסירופ:
- כוס סוכר
- כוס מים קרים
- אפשרויות לטעמים: מי ורדים / מי זהר / אניס / הל / גרידת לימון או תפוז
לעיטור:
- פיסטוקים גרוסים.
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
הערות ותחליפים:
אפשר להתאמץ קצת יותר ולהכניס בן הדפים אגוזים גרוסים – לא חובה
במקום פיסטוקים אפשר בוטנים / קוקוס / שקדים קלויים ובכלל כל מה שאוהבים
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)