פסטייה פרגית ופירות יבשים
מאת סמדר שחר קייטרינג וקונדיטוריית בוטיק
מצרכים
מצרכים:
- חבילת בצק פילו מצונן של שמרית
- 750 גרם קוביות פרגית
- 1 בצל גדול קצוץ
- 3 שיני שום קצוצות
- 1/2 צ׳ילי טרי קצוץ
- 80 גרם מישמש מיובש חתוך
- 90 גרם שזיפים מיובשים חתוכים
- 50 גרם צימוקים בהירים
- 70 גרם אגוז מלך קצוץ
- חצי צרור פטרוזיליה (אפשר גם כוסברה כמובן)
- מלח
- פלפל גרוס
- מעט כורכום
- כף סילאן
- שמן זית
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
ניתן לקשט בגרגירי רימון ופטרוזיליה קצוצה
אפשר להחליף את הפרגית בחזה עוף (פחות עסיסי)
אפשר להחליף אגוזי מלך בצנובר, פיסטוק, קשיו וכו'
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)