הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    פסטייה פרגית ופירות יבשים

    מאת סמדר שחר קייטרינג וקונדיטוריית בוטיק

    פסטיה פרגיות לראש השנה
    • 541
    • 55 דקות
    • בינוני
    • בשרי
    שיתוף

    מצרכים

    מצרכים:

    • חבילת בצק פילו מצונן של שמרית
    • 750 גרם קוביות פרגית
    • 1 בצל גדול קצוץ
    • 3 שיני שום קצוצות
    • 1/2 צ׳ילי טרי קצוץ
    • 80 גרם מישמש מיובש חתוך
    • 90 גרם שזיפים מיובשים חתוכים
    • 50 גרם צימוקים בהירים
    • 70 גרם אגוז מלך קצוץ
    • חצי צרור פטרוזיליה (אפשר גם כוסברה כמובן)
    • מלח
    • פלפל גרוס
    • מעט כורכום
    • כף סילאן
    • שמן זית

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    ניתן לקשט בגרגירי רימון ופטרוזיליה קצוצה
    אפשר להחליף את הפרגית בחזה עוף (פחות עסיסי)
    אפשר להחליף אגוזי מלך בצנובר, פיסטוק, קשיו וכו'

     

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות