פיתה מטבוחה מהירה במחבת!
מאת רון יוחננוב
וואו! גאוני! איזה טעיםםם זה! רוצים גם להשקיע כמה דקות ולחגוג על המחמאות? במקום לזרוק את שאריות המטבוחה משבת, מכינים פיתה מטבוחה, ועם הבצק פיצה המצונן של שמרית, זה קורה תוך כמה דקות: ממלאים את הבצק (שכבר מגיע מרודד) במטבוחה וגבינות, סוגרים, מטגנים, מסמיקים 🤗
מצרכים
לבצק:
- בצק פיצה מצונן של שמרית
- מטבוחה מוכנה
למלית גבינות:
- 100 גרם גבינת פטה / בולגרית מפוררת
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 100 גרם גבינה לבנה / קוטג
- ביצה
- (אפשר גם למלא רק במטבוחה וגבינה בולגרית או פטה מגורדת)
- מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)