הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    פילו פודינג ריבת חלב

    מאת יעל קצב מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן

    • 5495
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    יש הרבה שמות לקסם הזה, אום עלי, פאי חלב, מנה מיוחדת ומפנקת שמקורה במטבח הערבי ובשנים האחרונות, תפסנ תאוצה ברשתות החברתיות וניתן לטעום ממנה בבתים רבים.

    מנה קסומה וקלה להכנה.

    שיתוף

    מצרכים

    לפילו פודינג ריבת חלב:

    • חבילת דפי פילו של שמרית
    • צנצנת ריבת חלב
    • לפיזור מעל 60-70 גרם אגוזי מלך קצוצים גס, 3-4 כפות קוקוס טחון
    • סוטאז'/ תבנית עגולה ועמוקה בקוטר 26
    • קצת חמאה לשימון
    • אבקת סוכר לפיזור בסוף

    לבלילה:

    • 3 ביצים
    • קופסת גבינת ריקוטה 250 גרם
    • גביע שמנת מתוקה 250 גרם
    • כוס חלב
    • חצי כוס סוכר
    • כפית תמצית וניל

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות