פילו פודינג ריבת חלב
מאת יעל קצב מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
יש הרבה שמות לקסם הזה, אום עלי, פאי חלב, מנה מיוחדת ומפנקת שמקורה במטבח הערבי ובשנים האחרונות, תפסנ תאוצה ברשתות החברתיות וניתן לטעום ממנה בבתים רבים.
מנה קסומה וקלה להכנה.
מצרכים
לפילו פודינג ריבת חלב:
- חבילת דפי פילו של שמרית
- צנצנת ריבת חלב
- לפיזור מעל 60-70 גרם אגוזי מלך קצוצים גס, 3-4 כפות קוקוס טחון
- סוטאז'/ תבנית עגולה ועמוקה בקוטר 26
- קצת חמאה לשימון
- אבקת סוכר לפיזור בסוף
לבלילה:
- 3 ביצים
- קופסת גבינת ריקוטה 250 גרם
- גביע שמנת מתוקה 250 גרם
- כוס חלב
- חצי כוס סוכר
- כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)