הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    פטוצ’יני שמנת פטריות

    מאת מירי כהן

    • 4554
    • 30 דקות
    • בינוני
    • חלבי
    שיתוף

    מצרכים

    לפטוצ’יני:

    • בצק פסטה מצונן

    לרוטב שמנת פטריות:

    • סלסלת פטריות
    • 50 גר׳ חמאה
    • שמנת לבישול
    • 1/2 כוס פרמז׳ן
    • כף שום כתוש
    • 1/4 כפית אגוז מוסקט
    • כפית פלפל שחור
    • כפית מלח
    • 3/4 כוס מים רותחים

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות