פחזניות
מאת yeela
מתכון לפחזניות, אותה עוגייה מוכרת ונפלאה עם שינוי קטן בבצק שעושה שינוי גדול בפחזניה
מצרכים
בצק ל-24 פחזניות
- 2/3 כוס מים (150 מ"ל)
- 2/3 כוס חלב (150מ"ל)
- רבע כפית מלח
- כף סוכר לבן (12 גר' )
- 140 גר' נטורינה קוקוס
- 1.5 כוס פחות כפית קמח (200 גר')
- 4/5 ביצים (300 גר')
למלית קצפת וניל:
- 2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- 2 כפות אבקת סוכר (16 גר')
- כפית תמצית וניל איכותית
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפים להכנת המתכון:
1.לגרסת פרווה ניתן להחליף את השמנת בקצפת צמחית ולוותר על אבקת הסוכר היות והיא ממותקת מראש ואת החלב להחליף במים או חלב שקדים/סויה
2.ניתן גם לוותר על זילוף המלית לתוך הפחזניה ולחצות כל פחזניה לשניים ולמלא אותה בקצפת בעזרת כף
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)