פוקצ'ה קראנצ'י
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לפוקצ'ה, המאכל האיטלקי האהוב שיכול לשמש כמנה ראשונה או ארוחה בפני עצמה, מתכון נפלא, פשוט וקראנצ'י שתמיד כייף לחזור אליו
מצרכים
3 פוקצ'ות בינוניות | חומרים לבצק
- ½3 כוסות קמח (500 גרם)
- כף שמרים יבשים אקטיביים
- 1 כף שטוחה מלח (17 גרם)
- 2 כפות שמן זית (30 מ"ל)
- ¼1 כוסות מים פושרים (300 מ"ל)
חומרים לציפוי
- שמן זית
- 200 גרם גבינת עיזים פרומעז פרוסה לפרוסות דקות
- 3-4 עגבניות פרוסות דק
- 2-3 קישואים פרוסים דק
- מלח גס
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)