פוקצ'ה איטלקית אמיתית
מאת צוות האופים של שמרית
הפוקצ'ה היא סוג של לחם עבה, פריך ובהיר שהפך לבן בית בבתי קפה ומסעדות. כאן תוכלו למצוא את המתכון לפוקצ'ה של השף קונדיטור אורי שפט ממאפית לחמים
מצרכים
חומרים ל-2 פוקאצ'ות
- 5 כוסות קמח לבן מנופה (700 גר')
- כ-½1 כוסות מים חמימים (380 מ"ל)
- ½ שמרית שמרים טריים
- ½ שקית משפר אפיה
- 3 כפות שמן זית
- 25 גר' מלח (½1 כף)
חומרים לתוספת לפוקאצ'ה
- שמן זית (½ כוס), מלח גס,
- לבחירה - פלפלים צבעוניים, בצל, פטריות, זוקיני, עגבניות שרי, זיתים, פסטו, צנוברים, עלי בזיליקום.
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)