הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    3.5 / 5

    פוקצ'ה איטלקית אמיתית

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 954
    • 20 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    הפוקצ'ה היא סוג של לחם עבה, פריך ובהיר שהפך לבן בית בבתי קפה ומסעדות. כאן תוכלו למצוא את המתכון לפוקצ'ה של השף קונדיטור אורי שפט ממאפית לחמים

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים ל-2 פוקאצ'ות

    • 5 כוסות קמח לבן מנופה (700 גר')
    • כ-½1 כוסות מים חמימים (380 מ"ל)
    • ½ שמרית שמרים טריים
    • ½ שקית משפר אפיה
    • 3 כפות שמן זית
    • 25 גר' מלח (½1 כף)

    חומרים לתוספת לפוקאצ'ה

    • שמן זית (½ כוס), מלח גס,
    • לבחירה - פלפלים צבעוניים, בצל, פטריות, זוקיני, עגבניות שרי, זיתים, פסטו, צנוברים, עלי בזיליקום.

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות