פוגאס תמרים וגבינת עיזים
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון עם טוויסט למאפה הצרפתי שמגיע אלינו מפרובאנס הרחוקה. קבלו מתכון מיוחד שישאיר בבית ניחוח אירופאי.
מצרכים
ל-4 מאפי פוגאס
- 1/4 3 כוסות קמח (450 גר')
- 25 גרם או 1/2 קוביית שמרים טריים שמרית
- 1/2 שקית משפר אפייה שמרית
- 1/3 כוס קמח תירס טחון דק (50 גר')
- כף מלח (10 גר')
- כף סוכר (10 גר')
- חצי כפית אבקת אפייה
- 2 כפות שמן זית
- 1 כוס מים (250 מ"ל)
תוספות
- 5 תמרים מגולענים
- 100 גר' גבינת עיזים רכה או בולגרית 16% שומן
- חופן עלי אורגנו טרי או מיובש
- 5 עלי מרווה טרייה או מיובשת
- כף מלח אטלנטי או מלח גס
- קורט פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפ להכנת המתכון:
ניתן להחליף את התמרים בזיתי קלמטה מגולענים
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)