הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    פוגאס תמרים וגבינת עיזים

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 618
    • 30 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון עם טוויסט למאפה הצרפתי שמגיע אלינו מפרובאנס הרחוקה. קבלו מתכון מיוחד שישאיר בבית ניחוח אירופאי.

    שיתוף

    מצרכים

    ל-4 מאפי פוגאס

    • 1/4 3 כוסות קמח (450 גר')
    • 25 גרם או 1/2 קוביית שמרים טריים שמרית
    • 1/2 שקית משפר אפייה שמרית
    • 1/3 כוס קמח תירס טחון דק (50 גר')
    • כף מלח (10 גר')
    • כף סוכר (10 גר')
    • חצי כפית אבקת אפייה
    • 2 כפות שמן זית
    • 1 כוס מים (250 מ"ל)

    תוספות

    • 5 תמרים מגולענים
    • 100 גר' גבינת עיזים רכה או בולגרית 16% שומן
    • חופן עלי אורגנו טרי או מיובש
    • 5 עלי מרווה טרייה או מיובשת
    • כף מלח אטלנטי או מלח גס
    • קורט פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    טיפ להכנת המתכון:
    ניתן להחליף את התמרים בזיתי קלמטה מגולענים

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות