הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.5 / 5

    פאי תפוחים עם קרם שקדים

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 11596
    • 30 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    מתכון לפאי תפוחים עסיסי עם קרם שקדים: שילוב מנצח לקינוח קוצר מחמאות לחג או לכל אירוח

    שיתוף

    מצרכים

    רכיבים לבסיס: [תבנית מלבנית 25X35 ס"מ]

    • ½2 כוסות קמח לבן (350 גרם)
    • 2 כפות סוכר (30 גרם)
    • ½ כפית מלח
    • 200 גרם נטורינה קרה
    • 2-3 כפות מים קרים

    לקרם שקדים

    • 60 גרם נטורינה רכה
    • 1 כוס שקדים מולבנים טחונים דק (100 גרם)
    • 4 כפות סוכר (60 גרם)
    • ¼ כפית מלח
    • 1 ביצה בגודל L
    • 1 כפית תמצית וניל

    לציפוי התפוחים:

    • 7-8 תפוחים גדולים
    • 1/4 כוס סוכר (50 גרם)
    • 2 כפות דבש מדוללות ב-1 כף מים רותחים

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    טיפים להכנת המתכון:
    1.מומלץ להגיש בליווי גלידת וניל

    2.ניתן להכין מחצית מהכמות בתבנית עגולה בקוטר 22 ס״מ

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות