פאי תפוחים עם קרם שקדים
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לפאי תפוחים עסיסי עם קרם שקדים: שילוב מנצח לקינוח קוצר מחמאות לחג או לכל אירוח
מצרכים
רכיבים לבסיס: [תבנית מלבנית 25X35 ס"מ]
- ½2 כוסות קמח לבן (350 גרם)
- 2 כפות סוכר (30 גרם)
- ½ כפית מלח
- 200 גרם נטורינה קרה
- 2-3 כפות מים קרים
לקרם שקדים
- 60 גרם נטורינה רכה
- 1 כוס שקדים מולבנים טחונים דק (100 גרם)
- 4 כפות סוכר (60 גרם)
- ¼ כפית מלח
- 1 ביצה בגודל L
- 1 כפית תמצית וניל
לציפוי התפוחים:
- 7-8 תפוחים גדולים
- 1/4 כוס סוכר (50 גרם)
- 2 כפות דבש מדוללות ב-1 כף מים רותחים
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפים להכנת המתכון:
1.מומלץ להגיש בליווי גלידת וניל
2.ניתן להכין מחצית מהכמות בתבנית עגולה בקוטר 22 ס״מ
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)