פאי תפוחים מבצק פילו של נטלי לוין
מאת נטלי לוין
מתכון לפאי תפוחים קל ומהיר להכנה מבצק פילו, לאירוח או סתם כשמתחשק להתפנק
מצרכים
רכיבים: רכיבים ל-8 יחידות - למלית התפוחים
- 6 תפוחי עץ מזן גראני סמית'
- 70 גר' (1/3 כוס) סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כפית קינמון טחון
לפילו:
- 1 עלי פילו מצונן שמרית
- 80 מ"ל (1/3 כוס) שמן או נטורינה מומסת
- לקישוט:
- 3-4 כפות סוכר דמררה
- מעט אבקת סוכר
לקישוט:
- 3-4 כפות סוכר דמררה
- מעט אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)