הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    3 / 5

    פאי תפוחים מבצק פילו של נטלי לוין

    מאת נטלי לוין

    • 3167
    • 30 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    מתכון לפאי תפוחים קל ומהיר להכנה מבצק פילו, לאירוח או סתם כשמתחשק להתפנק

    שיתוף

    מצרכים

    רכיבים: רכיבים ל-8 יחידות - למלית התפוחים

    • 6 תפוחי עץ מזן גראני סמית'
    • 70 גר' (1/3 כוס) סוכר
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1 כפית קינמון טחון

    לפילו:

    • 1 עלי פילו מצונן שמרית
    • 80 מ"ל (1/3 כוס) שמן או נטורינה מומסת
    • לקישוט:
    • 3-4 כפות סוכר דמררה
    • מעט אבקת סוכר

    לקישוט:

    • 3-4 כפות סוכר דמררה
    • מעט אבקת סוכר

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות