פאי תפוחים וקראמבל
מאת ענבר בוסקילה
פאי תפוחים וקראמבל של ענבר בוסקילה עם תוספת מרעננת של שכבת שקדים טחונים שמוסיפה עניין וטעם.
פאי פרווה (בזכות נטורינה חמאה) שמתאים לפאר את שולחן החג ולעשות לאורחים שמח בלב.
מצרכים
לבצק פריך:
- 350 גרם קמח
- 180 גרם נטורינה בטעם חמאה
- 1 ביצה
- 100 גרם אבקת סוכר
- קמצוץ מלח
למלית:
- 5 תפוחים (2 פינק 3 סמיט)
- כף מיץ לימון
- כוס סוכר חום דמררה (200 גרם)
- 3/4 כוס קמח (40 גרם)
- כפית קינמון
- כפית תמצית וניל
- -בין השכבת בצק למלית תפוחים מפזרים שקדים טחונים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)