הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    פאי תפוחים וקראמבל

    מאת ענבר בוסקילה

    • 6411
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה

    פאי תפוחים וקראמבל של ענבר בוסקילה עם תוספת מרעננת של שכבת שקדים טחונים שמוסיפה עניין וטעם.
    פאי פרווה (בזכות נטורינה חמאה) שמתאים לפאר את שולחן החג ולעשות לאורחים שמח בלב.

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק פריך:

    • 350 גרם קמח
    • 180 גרם נטורינה בטעם חמאה
    • 1 ביצה
    • 100 גרם אבקת סוכר
    • קמצוץ מלח

    למלית:

    • 5 תפוחים (2 פינק 3 סמיט)
    • כף מיץ לימון
    • כוס סוכר חום דמררה (200 גרם)
    • 3/4 כוס קמח (40 גרם)
    • כפית קינמון
    • כפית תמצית וניל
    • -בין השכבת בצק למלית תפוחים מפזרים שקדים טחונים

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות