פאי שקדים כשר לפסח, פרווה, ללא גלוטן
מאת צוות האופים של שמרית
יש מתכונים שהופכים לתפריט הקבוע של החג המשפחתי. אצלנו בפסח, הפאי שקדים הזה, הוא אחד מהם. אני מודה שאני קצת מחכה כבר לפסח כדי להכין אותו. קלתית השקדים יוצאת פריכה ונהדרת
איך יודעים שמתכון כשר לפסח יצא מוצלח במיוחד? כשכולם מסרבים להאמין שהוא אכן כזה.
אז קבלו אותו, פאי שקדים כשר לפסח שהוא גם פרווה, גם ללא גלוטן ובעיקר פריך ונהדר.
מתאים גם כקינוח לערב ליל הסדר וגם למהלך החג, חג פסח שמח וכשר
מצרכים
בשביל פאי שקדים כשר לפסח פרווה
- בצק פריך
- 100 גרם נטורינה
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1 ביצה
- 100 גרם שקדים טחונים
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס קמח תפוחי אדמה
- רבע כוס קורנפלור
מילוי לפאי:
- 100 גרם נטורינה
- חצי כוס סוכר
- 1 סוכר וניל או כפית וניל משובחת
- 2 ביצים
- גרידת לימון
- 200 גרם שקדים טחונים
- 1 כף קמח תפוחי אדמה
- 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים
- אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
תגובות ושיתופים
1 תגובות (1)הוספת תגובה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
היי, אני אבדוק לגבי זה ואוסיף .
תודה על תשובת הלב.