הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    10 / 5

    פאי שוקולד ובייגלה

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 500
    • קל
    שיתוף

    מצרכים

    לתבנית פאי 24:

    • צק פריך מצונן של שמרית מהמקרר
    • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
    • 80 גרם חמאה / נטורינה
    • 2 כפות קמח תופח
    • 3 ביצים
    • 50 גרם סוכר
    • 2 כפות חמאת בוטנים (לא חובה)
    • 1/3 כוס בייגלה מלוח שבור או שלמים

    לציפוי גנאש:

    • 100 גרם שמנת מתוקה /צמחית
    • 100 גרם שוקולד איכותי
    • כף גלוקוז או כף שמן למראה מבריק (לא חובה)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות