פאי שוקולד ובייגלה
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
לתבנית פאי 24:
- צק פריך מצונן של שמרית מהמקרר
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי
- 80 גרם חמאה / נטורינה
- 2 כפות קמח תופח
- 3 ביצים
- 50 גרם סוכר
- 2 כפות חמאת בוטנים (לא חובה)
- 1/3 כוס בייגלה מלוח שבור או שלמים
לציפוי גנאש:
- 100 גרם שמנת מתוקה /צמחית
- 100 גרם שוקולד איכותי
- כף גלוקוז או כף שמן למראה מבריק (לא חובה)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)