הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    פאי ריבה פטנט

    מאת טלי קינן - בית הספר לבישול, אפייה ואירוח

    שמרית: פאי ריבה פטנט - טלי קינן. פאי מתכון, פאי מתכונים, מתכון לפאי
    • 249
    • 45 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    "פאי ריבה" של טלי קינן, כמה ניגודים יש בו וכמה הם משלימים ❤ הבצק המתוק והפריך, הריבה החמצמצה, הוא כפרי ומיושב, היא מביאה איתה ניחוח של חו"ל, הוא עדין ועוטף והיא... דומיננטית כזו, אי אפשר להתעלם ממנה.
    הכירו מתכון נהדר לפאי ריבה פטנט של טלי קינן - קל להכנה ומביא איתו ניחוח נהדר של בית. בתקווה לימים יפים, שקטים ובשורות טובות ❤🙏

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • 200 גרם נטורינה רכה
    • 300 גרם קמח
    • 100 גרם אבקת סוכר
    • 1 ביצה M
    • 1-2 כף חלב או מים

    למילוי:

    • 350 גרם ריבת דובדבנים / חמוציות / תות / פובידל
    • אבקת סוכר

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות