פאי ריבה פטנט
מאת טלי קינן - בית הספר לבישול, אפייה ואירוח
"פאי ריבה" של טלי קינן, כמה ניגודים יש בו וכמה הם משלימים ❤ הבצק המתוק והפריך, הריבה החמצמצה, הוא כפרי ומיושב, היא מביאה איתה ניחוח של חו"ל, הוא עדין ועוטף והיא... דומיננטית כזו, אי אפשר להתעלם ממנה.
הכירו מתכון נהדר לפאי ריבה פטנט של טלי קינן - קל להכנה ומביא איתו ניחוח נהדר של בית. בתקווה לימים יפים, שקטים ובשורות טובות ❤🙏
מצרכים
לבצק:
- 200 גרם נטורינה רכה
- 300 גרם קמח
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 ביצה M
- 1-2 כף חלב או מים
למילוי:
- 350 גרם ריבת דובדבנים / חמוציות / תות / פובידל
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)